Монитор за компјутер - на допир

product-img
product-img
product-img
product-img

Монитор за компјутер - на допир

Опис на производот

Монитор за компјутер со можност за управување со допир. 10-point Touch MonitorFHD(1920x1080)

ЛЕСНО ДОСТАПНИ АСИСТИВНИ УРЕДИ НА ЛИЦАТА СО ПОПРЕЧЕНОСТ

Сите производи