Навлаки за моливи и боички

product-img
product-img
product-img

Навлаки за моливи и боички

Опис на производот

Навлаките за моливи и боички се ергономски дизајнирани и служат како помошно средство за пишување. Тиепомагаатза правилно држење на моливот и го олеснува пишувањето (го исправа неправилното држење на моливот, го намалува притисокот на прстите, спречува моливот да се лизга од прстите и сл.).

ЛЕСНО ДОСТАПНИ АСИСТИВНИ УРЕДИ НА ЛИЦАТА СО ПОПРЕЧЕНОСТ

Сите производи