ЧПП

Често поставувани прашања

Подолу се наоѓаат некои често поставени прашања. Не се двоумете, доколку имате прашање пополнете ја формата подолу.

Поставете прашање

Нарачките се испраќаат преку карго, и иститите ве контактираат за да ги подигнете. Доколку се работи за поголема нарачка начинот за достава или подигнување подлежи на дополнителен договор.
Најчесто е за 2-3 дена од извршување на уплатата.
Секој продукт пред да го испратиме го проверуваме за естетски и функционални дефекти. Доколку имате проблем со користењето на уредот контактирајте нѐ за можни решенија.
Да, со продуктот добивате и гаранција.

ЛЕСНО ДОСТАПНИ АСИСТИВНИ УРЕДИ НА ЛИЦАТА СО ПОПРЕЧЕНОСТ

Сите производи